Inilah Petua Menghilangkan Kahak Dari Dalam Paru-Paru Dan Penawar Batuk Berkesan.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Kita semua seolah-olah berhadapan dengan tambahan mukus banyak lebih kerap yang kita mahu. Ketika itu berlaku ubat ini boleh membantu Jom! Remedi ini bekerja kerana lobak merah, atau bahan utama, dipenuhi dengan antioksidan yang bermanfaat.

Lobak merah adalah baik untuk mencegah kanser, mengurangkan kolesterol seseorang, memperbaiki sistem penghadaman, meningkatkan imuniti seseorang dan banyak lagi. Jika anda berurusan dengan mana-mana isu-isu tersebut atau mempunyai batuk atau lebihan mukus anda harus memberi remedi ini cuba.

Sirap buatan sendiri untuk kahak

Bahan-bahan:

Lobak merah

6 sudu besar madu organik

Air

Cara-caranya:

Kupas dan potong lobak merah menjadi ketulan, kemudian rebus lobak merah sehingga ia lembut. Asingkan air rebusan lobak merah tadi. Kemudian tumbuk/kisar lobak merah yang direbus tadi sehingga lumat.

Kacau madu ke dalam air rebusan lobak merah dan tambahkan isi lobak merah yang telah ditumbuk/dikisar. Kemudian kisar sekali lagi campuran isi lobak merah dan air rebusan tadi.

Siap untuk diminum dan disimpan dalam peti ais..

Penggunaan:

Ambil 3-4 sudu besar ini setiap hari dan anda harus berasa lebih baik dalam tempoh hanya beberapa hari. Ubat ini akan membuat anda berasa lebih cepat jika anda mengambil masa untuk mencubanya.

Sumber via limau manis

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*