Tangan Wrga Emas KemaIangan Ketika Baiki Highway Terpksa Dip0tong

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

0Semalam, tuIar di media sosial berkenaan gambar-gambar kemaIangan melibatkan pekerja penyelenggara lebuh raya yang diIanggar ketika membetulkan jalan.

Apa yang menyed1hkan adalah lelaki wrga emas itu mengalami keced3raan p4rah di beberapa bahagian anggota badan sehingga terbar1ng di tengah lebuh raya tersebut sebelum diberikan bntuan.

Keadaan selepas kemaIangan

Namun begitu, apa yang menyed1hkan adalah tngan kanan pakcik tersebut terpaksa dip0tong bagi mengelakkan sebarang kompIikasi yang lebih serius.

Hal ini dimaklumkan oleh seorang pengguna Twitter yang turut memuat naik gambar kemaIangan yang berlaku semalam di Lebuh raya Pasir Gudang itu.

Dalam perkongsian Tsgxy_ , dia sempat berhubung dengan anak kepada mngsa dikenali sebagai Haikal mengenai kondisi bapanya dan cerita sebenar kemaIangan tersebut.

Dalam satu 0sting yang diperoleh daripada laman Faceb0ok Demi Rakyat Johor, terdapat seorang lagi mngsa kemaIangan yang turut terced3ra dalam kejad1an petang semalam.

Kedua-duanya sedang mendapatkan rwatan di h0spital dan pihak berkuasa meminta sksi yang melihat kemaIangan tersebut untuk tampil memberikan maklumat.

Treler Iari selepas Ianggar

Dalam ruangan komen di laman Twitter sumber lagi, anak kepada mngsa memaklumkan bahawa treler yang meIanggar bapanya terus memecut laju dan meninggaIkan mngsa kemaIangan di tengah lebuhraya.

Semoga nasib mngsa-mngsa kemaIangan di Lebuh raya Pasir Gudang terbela dan svspek yang meIanggar para pekerja penyelenggara jalan tersebut berjaya dikesan untuk membntu sias4tan kejadian tersebut.

Sumber: Tsgxy_, Demi Rakyat Johor

Kredit: OMM

PERHATIAN: Pihak Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum
menulis komen anda disini. Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*