Akibat ‘benda’ tu, jauh rasa rindu, dekat rasa ben ci. Muka isteri jd anj1ng

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Pada zaman moden begini, tidak mustahil kepercayaan tahyul seperti sihir, kurafat, syirik dan sebagainya masih lagi diamalkan oleh sesetengah orang untuk kepentingan diri sendiri.

Itulah yang berlaku apabila seorang lelaki di Fcbk berkongsikan pengalaman rakannya yang telah terkena ‘sihir pemisah’ sehingga membuatkan rakannya itu hampir sahaja mence raikan isterinya.

Perkongsian bermanfaat oleh lelaki yang dikenali sebagai Muhammad Hassan ini bukanlah bertujuan untuk mengaibkan sesiapa, tetapi hanya untuk memberi kesedaran buat pasa ngan isteri di luar sana seandainya mengalami masalah rumah tangga yang sama.

Dulu penyanyang dan sentiasa hargai isteri dan anak-anak

Ini berlaku kepada rakan saya sendiri, kesan sihir yang beliau hadapi sekarang. Beliau adalah pensyarah di sebuah universiti, dikurniakan 3 cahaya mata. Dulu beliau seorang yang sangat penyayang, lemah lembut dan sentiasa menghargai isteri dan anak-anak.

Senang cerita beliau ini langsung tiada ciri ciri ‘suamiku daj jal’. Nak jentik telinga isteri jauh sekali apatah lagi mahu menengking isteri dan anak-anak.

Terpaksa jauh dari isteri, tertekan pihak isteri memilih untuk berpi sah

Namun awal Januari lalu, beliau terpaksa buat keputusan untuk berjauhan dengan isteri seketika. Lagi beliau sedih dapat pula tekanan dari pihak isteri supaya memilih untuk berpisah. Namun jika ini yang terbaik maka beliau akur demi kebaikan isteri.

Makanan penuh ulat, muka isteri berwajah an jing

Puncanya adalah sihir. Pernah suatu hari isteri mesej ajak makan tengah hari di rumah bersama. Isteri masak sedap-sedap, tapi balik rumah nak makan tengok dalam lauk penuh dengan ulat. Tengok muka isteri nampak tua, bau busuk. Paling saya terkejut beliau cerita (sambil menangis teresak esak) beliau nampak muka isteri berwajah an jing.

Nampak isteri bersetu buh dengan lelaki lain, kerap pu kul isteri

Pernah nampak isteri sedang ‘bersa ma’ lelaki lain dalam bilik, sedangkan isteri sedang tidur bersama anak. Sampai satu tahap, datang bisikan supaya dia memu kul si isteri. Dari situlah bermulanya beliau kerap memu kul isteri sehingga ditahan ke lokap.

Bila jauh rindu, bila dekat ben ci…

Apabila berjauhan perasaan rindu membuak buak, namun apabila balik ke rumah tengok wajah isteri terus datang perasaan ben ci. Kejadian ini berlaku bermula pada tahun 2014. Beliau kerap bermimpi perkara pelik dan sering nampak kelibat di ruang tamu.

Dia memutuskan untuk menjalani pelbagai rawatan, ubatan, malahan solat hajat juga dilakukan hampir pada setiap malam. Akhirnya Allah zahirkan dalam mimpi dengan jelas wajah orang yang telah menyihir dia dan juga isteri.

Bagaimana sihir ini dilakukan?

Semasa upacara merenjis tepung tawar pada hari pertama perkahwinan dia dan gambar perkahwinan tersebut digunakan untuk upacara sihir.

Ustaz rawatan Islam memaklumkan kepadanya bahawa jin yang penyihir tersebut gunakan adalah terlalu kuat sehingga telah menjadikan badannya sebagai perumah. Badan akan jadi panas apabila terdengar azan dan ayat-ayat Al Quran.

Doktor sahkan ada hyperthy roidism

Apa yang menyedihkan lagi adalah setelah melihat laporan ujian da rah dari hospital, dia disahkan menghida pi hyperthy roidism. Dari sudut perubatan sains, apa yang berlaku terhadapnya ada kaitan dengan masalah kesiha tan. Namun saya tidak menafikan masalah sihir tersebut yang menyebabkannya perlu untuk menjalani rawatan bagi kedua kedua masalah ini.

Maka cela kalah bagi mereka yang bersekongkol dengan syaitan untuk merosakkan keluarga bahagia ini. Terimalah a zab yang pe dih dari Allah bagi mereka yang mengamalkan ilmu sihir.

Pesanan khas

Sahabat, jangan sesekali lupa untuk mengamalkan surah Al Baqarah 285-286 setiap hari. Elakkan daripada memuat naik gambar penuh bersama pasa ngan atau memaparkan kecantikan di mana-mana la man so si al bagi mengelakkan diri terkena ‘penya kit ain’.

Akhir sekali, jangan terima apa-apa pemberian barangan yang pelik baik dari orang yang kita kenali mahupun tidak. Semoga bermanfaat.

Sumber : FB Muhammad Hassan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*