Kat Leher Kita lni Ada Satu Nadi, Cuba Sentuh Dgn 2 Jari. ApabiIa Rasa Denyutan Nadi Tersebut Terus Baca Doa lni 7 kaIi.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Kat Leher Kita lni Ada Satu Nadi, Cuba Sentuh Dgn 2 Jari. ApabiIa Rasa Denyutan Nadi Tersebut Terus Baca Doa lni 7 kaIi.

Ketika anda baca tiba-tiba rasa pen1ng, send4wa, mun t4h, mengg1 gil, p4 nas (berp3 luh) atau sesuatu bergerak di tubuh anda itu menandakan tubuh anda ada sesuatu g4ngguan makhlvk halvs (j1n).

Kalau ada simptom tersebut dapatkan raw4tan di pusat raw4tan isIam untuk raw4tan selanjutnya. Ini adalah kaedah awal untuk menges4n j1n di dalam tubvh kita. Sebaiknya haf4l d0a ni, dan baca ketika selepas selesai s0lat.

Maksudnya: Aku Berlindung Dengan Allah Yang Maha Mendengar Lagi Maha Mengetahui Daripada Syaitan Yang Direjam, Daripada Hasutannya, Tiupannya dan Simpulannya.

Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen “izinkan saya untuk beramal”. Insya Allah nanti saya ijazahkan.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi mer4wat segala peny4k1t yg ada didalam tubuh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan.

Kredit: fb Norazri Medzlan @ Pusat Raw4tan As-Syifa An-Nur

PERHATIAN: Pihak Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*