‘Pergi’ Ketika Berpantang, Suami Bawa Bayi Sambut ‘Anniversary’ Di Pusara Isteri

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

‘Pergi’ Ketika Berpantang, Suami Bawa Bayi Sambut ‘Anniversary’ Di Pusara Isteri

Sebelum ini pernah tular kisah seorang suami yang kehilangan isteri tersayang yang sedang berpantang melahirkan anak pertama mereka.

Isteri meninggal 40 hari lepas bersalin

Izrul Mat Taib telah berkongsi kisah isteri tersayang yang tidak sempat melihat anak sulung mereka membesar kerana di jemput Ilahi selepas 40 hari melahirkan.Norehan Zainal meningg4l dunia pada 14 Januari lalu kerana mengalami kompilasi d4rah beku di jantung tanpa melihat anak mereka, Annur Ayesha.

Sambut anniversary di pusara isteri

Selepas 8 bulan pemergian Norehan, Izrul telah membawa zuriat mereka ke pusara allahyarham bersempena ulang tahun perkahwinannya yang kedua.

Menerusi perkongsiannya di Facebook, Izrul menceritakan bahawa isterinya mahu menyambut ulang tahun perkahwinan mereka pada tahun ini kerana sudah bertiga, namun hajat tersebut tidak kesampaian.

Baru berkesempatan bawa babyDalam Facebook tersebut, Izrul memaklumkan bahawa dia baru berkesempatan membawa Annur Ayesha ke pusara ibunya kerana baru mendapat cuti demi menyambut ulang tahun perkahwinannya.

Dia juga sempat menitipkan doa agar roh isteri tersayang tenang di alam sana dan berharap agar suatu hari nanti mereka dipertemukan kembali di syurga kelak.

Kesiannya tengok babySehubungan dengan perkongsian yang dibuat oleh Izrul itu, rata-rata warganet mengakui sebak dengan muat naik tersebut. Mereka juga berdoa agar lelaki itu tabah membesarkan anak tersayang dan berharap agar roh allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Tabahnya seorang suami

Semoga Allah sentiasa berada disamping ayahmu, nakSumber: Izrul Mat Taib

Apa kata anda? Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasihBe the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*