“Saya Rela Tolak Dan Anggap Ia Bukan Rezeki Saya,” . Zila Bakarin Sanggup ToIak Tawar4n Dari Buka Tudung

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Saya Rela Tolak Dan Anggap Ia Bukan Rezeki Saya,” . Zila Bakarin Sanggup ToIak Tawar4n Dari Buka Tudung

Kuala Lumpur: Pelak0n, Zila Bakarin mengakui pernah ditanya oleh pekerja belakang t4bir sama ada dia reIa untuk membuka tudung ketika berl4kon. Zila berkata,

soaIan itu muncul apabila terdapat beberapa pelak0n bertudvng, bersetuju untuk membuka tudung semata-mata untuk menj4yakan w4tak diberikan.

“Jawapan saya, kalau nak kena buka tudvng, cari orang lain,” katanya kepada Harian Metro. Menurut Zila, dia tidak mengetahui jika situasi sebegitu wujvd di dalam industri.

“Saya sendiri pun tak tahu yang situasi ini memang berlaku. Apabila dimakIum dan diajukan soalan begitu, baru saya tahu.

“Tapi, sampai ke hari ini saya masih tak tahu siapakah peIakon yang dimaksudkan,” katanya. Ditanya mengenai perkara itu, Zila berpendapat, dia tidak ada hak untuk memberikan sebarang komen.

“Saya pun tak pandai sangat dan masih belajar. Kalau mereka terbuka untuk menanggalkan tudung ketika berlak0n, itu hak mereka.

“Tapi, kalau tanya saya, saya tak mahu dan kalau terp4ksa t0lak tawar4n itu, saya akan toIak dan anggap ia bukan rezeki saya,” katanya.

Sumber: metrotv

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*