‘Arwh BergeIut SeIamatkan Anak Kami, Saya Jnji Akan Mnjaga 4 Zur1at Sebaik2nya..’ – Shuib

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

‘Arwh BergeIut SeIamatkan Anak Kami, Saya Jnji Akan Mnjaga 4 Zur1at Sebaik2nya..’ – Shuib

Kuala Lumpur: Shuib berjanji akan menjaga empat cahaya mata hasil perk0ngsian hldupnya dengan isteri, Allahyrham Siti Sarah Raissuddin dengan sebaik mungkin.

“Arwh smpat hadiahkan saya dan anak menerusi kehadiran Ayash Affan yang diIahirkan Jumaat lalu. Arwh bergeIut untuk menyeIamatkan anak kami. Ternyata Allah Iebih menyayanginya,” katanya ketika ditemui di Hspital Canselor Tuanku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM (HCTM), di sini, hari ini.

Sementara itu, jnazah Siti Sarah akan dikebvmikan di Tanah Perkburan Islam Kampung Sungai Pusu, G0mbak, di sini, kira-kira jam 12 tengah hari, hari ini.

Shuib berkata, dia bersyukur apabila Allahyrham isterinya diberi peluang untuk dikebvmikan di tanah perkburan yang sama dengan ibunya.

“Pada awalnya saya tak pasti sama ada urusan pengebvmian dapat dibuat di lokasi sama arwh ibunya. Namun, sebaik tiba di sini saya bersyukur pihak hspital membenarkan jnazah isteri dikebvmikan di sana. En.tah kenapa saya terasa lokasi itu adalah tempat terbaik untuk arwh isteri saya,” katanya.

Menurut Shuib, urusan meman.dikan dan solat jnazah akan diuruskan pihak hspital.

Terdahulu, Siti Sarah, 37, disahkan mninggaI dunia di Unit Rwatan Rapi (lCU), Hspital Canselor Tuanku Muhriz, Universiti Kebangsaan Malaysia, UKM (HCTM) pada jam 5.13 pagi, hari ini.

Sumber: hm via dbongkar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*