Cara Mengubati Peny4kit Batu Karang Mengikut Islam

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Cara Mengubati Peny4kit Batu Karang Mengikut Islam

Biasa kalau kena sekali batu karang tengah tengah malam, memang orang dewasa paling gagah pun akan tumbang !! Amalkan bacaan ini selama 3 hari dengan niat yang penuh pengharapan, pasti batu besar mana pun Allah akan hancvrkan.

Peny4kit batu karang amat selalu terkena pada kaum lelaki. Biasanya ia dimulakan dengan s4kit di sisi pinggang , dan menjalar ke sisi dalam peha. Sekali terkena memang berguling guling la pes4kit batu karang ni, tambah tambah kalau kena di waktu malam.

Kalau tak diubati s4kit ini, batu akan makin besar dan sekat air dari dikencing keluar. Kesannya air yang tak bergerak keluar tu akan biakkan kuman kuman yang akan melingkupkan terus buah pinggang kita. Sekali buah pinggang rosak, kita akan kena cuci buah pinggang seumur hidup. Seumur hidup yang tinggal lepas buah pinggang rosak itu jangan risaula, takkan lama mana.

Sebelum mengamalkan amalan ini pastikan ada wuduk dan menghadap kiblat.

1. Buka penutup 3 botol besar air mineral, jangan campur gula atau pewarna (PANTANG).
2. baca alfatihah x3 ,, di ayat iyyakanakbudu itu doakan kesembuhan kita , dengan niat supaya Allah menghancurkan kapur2 lebih di dalam badan kita.
3. Baca WALYATALATTOF tiup masuk hembusan udara di 3 3 botol, tutup cepat cepat dan jangan simpan di dalam peti ais.

4. habiskan 3 botol air itu dalam masa sehari, kalau rasa nak terkencing pun paksa sahaja minum.
5. Cukup hari ketiga , anda akan rasa air kencing anda berpasir, teruskan amalan hingga hari ke 7, insyaAllah akan disembuhkan.

Sumber: kakiviral.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*