Klvster Kil4ng, Ibu Muda Meningg4l Dunia Tinggal 6 Anak Kecik

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Klvster Kil4ng, Ibu Muda Meningg4l Dunia Tinggal 6 Anak Kecik

Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikulnya, itulah peribahasa yang sesuai digunakan bagi mengambarkan situasi di mana enam beradik yang terpaksa akur dan reda apabila ibu tersayang dijemput Sang Pencipta.

Al-FatihahKisah mengundang sebak ini dikongsi seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Shahanim Mohamad Yusoff, menceritakan kisah seorang ibu tunggal yang meninggal dunia berikutan mendapat jangk1tan C0v1d-I9.

Seorang lagi ibu muda tewas akib4t C0v1d-I9. Segalanya Kehendak Allah. Ibu tunggal mening gal dunia dan mening galkan 6 orang anak klVster kilang. Ya Allah kuatkan hati ini dan kami semua. Sihatkan diri kami semua untuk terus membantu.

Menerusi ruangan komen, rakan baik kepada arwh menjelaskan dia sudah meminta kawan baiknya untuk pergi ke klinik bagi mendapatkan ubat dan membuat uj1an swab. Arwah bagaimanapun, menjelaskan sudah mengambil ubat sebelum dijemput Allah S.W.T. buat selama-lamanya. Difahamkan, arwh sudah lama bercerai dengan suaminya.

Sahabat baik saya ni Dato, terima berita dari adik arwah pukul 8.30pagi. Dia meninggal pukul 7.30pagi. Last call saya 27.7.2021. Baru ni bagitahu dia demam-demam and suruh pergi klinik buat swab test dia cakap dah pi klinik ambil ubat.Sumber : ohbulan.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*