Jurutera Mningg4I Dunia, Terjtuh Dari Kondominium Tingkat 28 Ketika Baiki Lampu

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Jurutera Mningg4I Dunia, Terjtuh Dari Kondominium Tingkat 28 Ketika Baiki Lampu

Kuala Lumpur : Saya terg4mam melihat lelaki jtuh betul-betul di depan mata, demikian kata seorang pe­ngawaI keseIamatan mengenai kem4tian seorang jurutera syarikat minyak dan gas.

Selepas terjtuh dari tingkat 28 sebuah kond0minium di Jalan Genting Klang, Setapak di sini kelmarin.

Lelaki yang mahu dikenali sebagai Raj berkata, selepas melihat mngsa terjtuh, dia segera menghampiri lelaki itu, namun tdak bergerak dipercayai sudah mn1nggal dun1a.

Dalam kejadian pada pukul 10 pagi itu, mngsa, Sh4hrul Ezrin Mohd. R4shid, 29, ditemui men1nggal dun1a di Kawasan K0ndominium terbabit.

Sebak Iuahan isteri tersayang, keluarga dan insan insan yang mengenali arwh yang disifatkan mereka sebagai seorang insan yang amat baik dan amat disenangi rakan rakan.

Terima kasih sayang untuk segalanya. Saya akan menghargai setiap saat. Selamat tinggal separuh lagi saya, BFF saya, Rakan sekerja saya semasa WFH, teman makan tengah hari saya, hero Seleena, SEGALANYA saya. Cintaku padamu tiada penghujungnya Sayang. Al fatihah – Syaza Salihudin.

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera, Adik Saya Shahrul Ezrin Telah kembali Kerahmatullah, Mohon Doakan Beliau Ditempatkan Dikalangan Org Org yang Beriman Dan Soleh we will miss you inn Al Fatihah.

Beliau Mningg4l terj4tuh dari tingkat 28 waktu sedang repair lampu rumah beliau – MAn Kg BAru.

Innalillahi wainnailaihirajiun.

اللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ، وَأَكْرِمْ نُزُلَهُ، وَوَسِّعْ مُدْخَلَهُ،

Mohon sdekahkan Al Fatihah kepada sepupu saya Sh4hrul Ezr1n Bin Mohd Rash1d yang baru sahaja meningg4Ikan kita pagi ini.

Fyi, utk mengelak kekeliruan, kem4tian bkn disebabkan c0v1d, Tapi arwh terjtuh dari tingkat 28 rumahnya ketika sedang repair lampu.

Ya Allah ampunilah dia, rahmat1lah dia, maafkanlah dia, ampunilah kesalahannya, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kbur nya, Innalillahi wainnailaihirajiun.

Semoga arwh ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman, Aamiin, semoga tenang disana. Kerinduan bertukar kesdihan.- Rafiq Rajak.

Jn4zah selamat disem4dikan semalam semoga keluarga arwh tabah yang maha esa lebih sayangkan arwh, insan yang baik Allah sayang.

Salam tkziah .moga arwh ditempatkan dikalangan org yang beriman dan beramaI soleh. Al fatihah.

Sumber:mediaviral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*