“Dia Pernah HIdup Svsah, Sebab Tu Dia Tak Nak Orang Lagi Svsah” – Dafi Bangga Dengan Kejayaan Bapa

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Dia Pernah HIdup Svsah, Sebab Tu Dia Tak Nak Orang Lagi Svsah” – Dafi Bangga Dengan Kejayaan Bapa

Penyanyi yang juga anak kepada Perdana Menteri kesembilan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, Dafi akvi b4ngga dengan kejayaan bapanya .

Kata Dafi atau nama sebenarnya Gadaffi Ismail Sabri, 33, yakin bapanya akan menggal4s tanggvngjawab itu dengan baik sepertimana unggvl perIbadinya sebagai seorang bapa.

“Saya meletakkan diri sebagai seorang rakyat Malaysia biasa. Sudah tentu bila ada pemimpin yang baharu, kita mahukan beliau lakukan yang terbaik dan saya yakin papa akan lakukan sebaik yang mungkin.“Secara perib4di, saya melihat dia seorang yang bekerja keras. Kejayaan beliau sekarang ini adalah hasil kerja kerasnya yang bermula dari bawah. Sejujurnya, hanya saya dan keluarga saya saja tahu betapa dia seorang bapa yang terbaik.

“Begitu juga apabila dia menjadi seorang pemimpin yang inginkan terbaik untuk seluruh rakyat. Dia pernah hidup sus4h sebab itu dia tak nak lihat orang lagi sus4h,” ujarnya.

Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan Ahli Prlimen Bera itu sebagai Prdana Mnteri yang baharu pada Jumaat.

Ismail Sabri akan menggantikan Tan Sri Muhyiddin Yassin yang meletakkan jwatan pada 16 Ogos lalu selepas Ahli Prlimen Pagoh itu hilang maj0riti sok0ngan di Dewan Rakyat.

Sumber Gempak

Apa kata anda? Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*