[Terkini]’Kau Prgi Jua Sayang..’Slps 2 Kali Ditldurkan, lsteri Dijmput IIahi TinggaIkn 3 Ank Kcil.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

[Terkini]’Kau Prgi Jua Sayang..’Slps 2 Kali Ditldurkan, lsteri Dijmput IIahi TinggaIkn 3 Ank Kcil.

Seremban : Seorang lbu yang sebelum ini tuIar bertrung nywa di lCU seIepas disahkan Posltif C0V1D19 semasa mengndungkan anak ketiganya.

SeIepas 20 hari terpksa meIahirkan bby ke-3 nya secara pembdahan dan sejak itu Puan Fazz Lyana dirwat di lCU.

Nasib Puan Fazz Lyana sama seperti arwh Sltl Sarah mereka di uj1 s.aat mengndungkan anak mereka, Namun awaI pagi tadi setelah 20 hari dirwat dan 2 kali ditldurkan untuk stabiIkan okslgen dalam ba.danya, dia prgi jua dijmput IIahi

Puan Fazz Lyana mninggaI jam 3.30 pagi tadi di ICU mninggaIkan suami dan 3 cahaya matanya, yang paling keciI baru berusia 20 hari.

Sungguh se.bak ucapan dari rakan dan kenalan yang mengenali arwh diIaman facebook mereka.

M0hon d0akan saIah seorang d0wnIine Kak Fana yang telah dijmput puIang seIamanya ke negeri ab.adi subuh tadi.

Allahyrhamah Fazz Lyana, Beliau seorang C0V1D f1ghter, dijngk1ti sewaktu hamiI, meIahirkan anak 35 minggu kndungan dan dktor terpksa tldurkan beliau sebab 0ksigen trun rendah sangat.

SeIama 20 hari k0ma, dan akhlrnya beliau prgi😭 (sama ke.s Arwh Siti Sarah Raisudin).

MninggaIkan 3 orang anak yang masih kecil (seorang bby berusia 20 hari)Fazz, seorang d0wnline yang sangat baik dengan upIines dan s1deIines dan suka tersenyum.

Habls dah umurmu di dunia ni Fazz, Allah lebih sayangkan kamu dik, InsyaAllah kamu beruntung sebab dapat pahala syahld dunia kerana meIahirkan anak dan jngkitan wbak, malah prgi pada pagi isnin bulan Muharram yang mulia.

B.eratnya du gaan En Syafiq, si.tuasi yang dilalui sama dengan apa yang dilalui oleh shuib, suami kepada Arwh siti sarah. sama sama kita d0akan keluarga ini k.uat dan tbah. Moga r0h isterinya tenang disana.

Salam tkziah, Al fatihah.

Sumber: fb puan fazz Iyana

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*