‘Tlada Lg Ieteran lbu..’ Setelah 6 Hari Bertrung Nywa lbu Prgi Jua, 7 Bradik Mnjdi Yatlm.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

‘Tlada Lg Ieteran lbu..’ Setelah 6 Hari Bertrung Nywa lbu Prgi Jua, 7 Bradik Mnjdi Yatlm.

PETALING JAYA – Naslb tujuh beradik kini diibaratkan seperti layang-layang terpu.tus tali apabila ibu yang diharapkan untuk membeIa mereka prgi buat seIama-Iamanya aklbat C0V1D-I9 baru-baru ini.

Peniaga online, Lizawati Mansor, 39, disahkan mningg4I du­nia pada jam 4.45 petang, 16 Ogos lalu selepas enam hari dimasukkan ke Hspital Ampang.Sebelum itu arwh dikhbarkan telah ditldurkan sehari sebelum dia dijmput IIahi. Arwh mningg4Ikan tujuh anak berumur dari 18 tahun hingga ke 3 tahun.

Sta.tus terakhlrnya pada 14 Ogos lalu menulis tentang catatan hari ketiga beliau disahkan p0sit1f dan mendapatkan rwatan bntuan 0ksig3n di hspital.

Paling sbak menge.nangkan nasib tujuh orang anaknya yang kehiI4ngan tempat bergntung secara meng.ejut. Semoga Allah menjaga mereka.

Arwh merupakan seorang ibu tunggaI yang glgih berusaha mencari rezeki untuk menya.ra anak-anaknya.

Sungguh, kema.tian itu pasti datang. Tldak akan tercepat atau terIewat walaupun sesaat.Semoga kita terus berusaha mencari kema.tian husnul khatimah yang dida.mbakan setiap insan yang meIafaz syahadah.

M0hon ti.tipkan d0a buat arwh Lizawati Mansor. Semoga Allah mencucu.ri rahmat ke atas r0hnya dan dihlmpunkan bersama para solehin.Al fatihah.

Sumber: kosmo, khadijah mohd nor.Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*