Sebak..Kakitangan KKM Meningg4l Diseb4bkan C19, “Pergi Jua Selapas Ditidurkan”

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Sebak..Kakitangan KKM Meningg4l Diseb4bkan CI9, “Pergi Jua Selapas Ditidurkan”

Salam Takziah Buat Arwah.

Kuala Lumpur: Seorang kakit4ngan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) men1nggal dun1a selepas hampir sebulan bert4rung dengan CI9.

Kakitangan itu, Sh4kiera Zulkifli dari Cawangan Kawalan Amalan Perubatan Swasta (CKAPS) KKM.

KKM mengucapkan takziah kepada ahli keluarga Sh4kiera Zulkifli, salah seorang staf di Cawangan Kawalan Amalan Perubatan Swasta yang kembali ke Rahmatullah, al-Fatihah, kata KKM dalam Facebook rasminya.

Arw4h selamat bersalin bayi perempuan namun selepas bersalin itu kesihatan nya makin merosot akib4t CI9, mengikut sepupunya arw4h sangat teruja kelahiran bayi perempuannya namun kini bayi tersebut sudah kehilangan mama tersayang.

Moga syurga buatmu Nor Sh4kiera Zulkifli, Bersalin di dunia, berpantang di syurga! Allahuakbar, Mohon sedekahkan Al-Fatihah buat arw4h, tulis sepupunya difbnya.

Sementara itu, dalam Facebook rasmi CKAPS pula mengesahkan arwah Sh4kiera pulang ke Rahmatullah selepas bert4rung dengan w4bak CI9 selama hampir sebulan.

Semoga Allahyarham diampunkan segala d0sa dan ditempatkan bersama orang-orang yang muqarrabin, Takziah kepada keluarga beliau, katanya.

Akhir Kata

Semoga suami arwah tabah yang maha esa lebih sayangkan arwah isterinya dipergi dijemput il4hi selepas bert4rungnya ny4 waberakhir sudah sakitnya. Al fatihah.

Sumber Dan Rujukan Media Tular

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*