Baca Ayat Ini Sebaik Selesai Solat, InsyaAllah Wajah Akan Semakin Berseri Dan Orang Makin Sayang

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Baca Ayat Ini Sebaik Selesai Solat, InsyaAllah Wajah Akan Semakin Berseri Dan Orang Makin Sayang

Setiap wanita pastinya mengidamkan wajah yang berseri-seri bak bidadari di syurga. Lebih-lebih lagi dengan wanita yang bakal menjadi raja sehari pastilah menginginkan wajah yang berseri-seri di hari persandingan.

Dalam artikel ini dikongsikan potongan ayat Al-Quran yang boleh diamalkan untuk menaikkan seri wajah. Potongan 2 ayat dari surah dalam Al Quran ini baik untuk dijadikan amalan harian terutama setiap kali lepas solat fardhu. Kedua-dua ayat pendek ini mengandungi manfaat yang besar. Namun ada cara dan syarat untuk melakukannya.

Seperti yang dikongsikan Ruqyah Sufi, inilah doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah nabi yusuf. Bagi sesiapa yang mengkehendaki supaya muka atau wajahnya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas solat)Mari lah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ayat 4 dan Surah Thahaa ayat 39 seperti di bawah ini.

SYARAT AMALKAN 2 DOA INI

Kambing Aqiqah Murah Indonesia
Bagi sesiapa yang sudah mengamalkan, Alhamdulillah.. teruskan… Ayat ini adalah ayat pengasih bagi mengeratkan lagi hubungan suami isteri dan ianya juga boleh membentuk anak-anak (so that anak hormat kita sebagai ibu bapa mereka), keluarga dan sahabat handai taulan.

“Idz Qaala Yuusufu Li Abiihi Yaa Abati Inni Ra Aitu Ahada’ Asyara Kaukabauw Wasy Syamsa Wai Qamara Ra aituhum Lii Sajidin”

Maksud Surah Yusuf Ayat 4 :Jangan membaca tanpa memisahkan ayat tersebut. Surah Yusuf ayat 4 dibaca sehingga selesai, kemudian berhenti sebentar dan teruskan membaca keratan surah Thaahaa ayat 39. Jangan disambungkan terus dengan bacaan surah Yusuf tadi.

Setiap kali bertemu atau bersua dengan isteri/suami, bacalah kedua ayat ini. Untuk mendapatkan kesan yang baik, hendaklah diamalkan selalu membaca dihadapannya. Tidak perlu membaca dengan kuat, memadailah dengan hanya membaca di dalam hati. Selain itu agar dikasihi masyarakat, bacalah kedua-dua ayat ini setiap kali lepas solat sebanyak 3 kali.

Semoga apa yang dikongsikan memberikan manfaat kepada sidang pembaca sekalian dan dipersilakan untuk share agar lebih ramai lagi yang akan mendapat manfaat.

Sumber: kalamindah.comDah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

 Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*