“Apa jadi pun I ada dengan you,” – Berat Badan Makin Susut, Fizz Fairuz Dikej4rkan Ke H0spital. Almy Nadia memohon Doa Agar Suaminya Segera Sembuh

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Apa jadi pun I ada dengan you,” – Berat Badan Makin Susut, Fizz Fairuz Dikej4rkan Ke H0spital. Almy Nadia memohon Doa Agar Suaminya Segera Sembuh

Pelakon Datuk Fizz Fairuz dimasukkan ke h0spital akib4t g.astrik yang dialaminya sejak 2 minggu lalu. Isterinya, Datin Almy Nadia yang mengesahkan perkara tersebut dan memohon doa agar suaminya segera s3mbuh.

“Sekali lagi dia dip.aksa oleh isteri dia datang ke h0spital untuk buat acara serah diri disebabkan angin g.astrik.. Doktor beritahu g.astrik dia banyak sebab dah dekat 2 minggu dia tak makan disebabkan asid dalam perut banyak..

“Sekarang dia diberi drip,masuk u.bat bagi dia ok. Lepas ni makan kena makan betul-betul.. Doakan semua my boy cepat sembuh.. Saya sentiasa ada dengan you ok syg..apa jadi pun I ada dengan you ok love,” katanya. Almy memaklumkan perkara tersebut di akaun Instagram (IG) miliknya.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik foto Fizz yang sedang terl4ntar s.akit di h0spital. Dalam hantaran di Inta Story pula, Almy mendedahkan berat Fizz susut banyak akibat ja.tuh s.akit.

“Dia (Fizz) cakap dia gemuk…berat 84 kilogram(kg). Dia nak kurus sebelum mula penggambaran. Sekarang Allah makbulkan niat dia nak kurus…beratnya 78kg, kurus sebab s.akit,” luah Almy. Menerusi laman sosial Almy, rata-rata mendoakan agar Fizz segera sembuh dan urusan mereka dipermudahkan.

Sumber : Gempak

Apa kat anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*