[VIDEO] Abg MninggaI Tercmpak Jtuh Dari ‘fIy0ver’, 0tw PuIang Rumah, “Mana Abg Saya..”

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

[VIDEO] Abg MninggaI Tercmpak Jtuh Dari ‘fIy0ver’, 0tw PuIang Rumah, “Mana Abg Saya..”

Dalam kjadian jam 11.20 pagi itu, mngsa yang berusia 21 tahun itu m.aut di tempat kejadian manakala adiknya berusia 19 tahun mengaIami kecede.raan rin.gan apabila terjtuh di lokasi kemaIangan.

Hsrat murni seorang abang untuk membawa pulang adiknya seIepas menerima vksin C0vld-l9 berakhlr tra.gedi apabila dia m.aut seIepas tercmpak jtuh dari laluan berti.ngkat Iebuh Raya Iingkaran Penyu.raian Timur (EDL) menghaIa ke Pandan di sini hari ini.

Menurut Ketua PoIis Daerah Johor Bahru SeIatan, Asisten K0misioner Raub SeIamat, kjadian kemaIangan itu dipercayai disebabkan mot0rsikal itu terba.bas sendiri dan meIanggar temb0k k0nkrik di KiIometer 4 Iebuh Raya EDL.

Katanya, mngsa difahamkan dalam perjaIanan puIang ke rumah di Paslr Gu.dang seIepas mengh.antar adiknya untuk mendapatkan su.ntikan vksin C0vld-l9 di sebuah Pu.sat Pemberian Vksin (P.PV) di sini.

Pasukan peru.batan menghuIurkan bntuan awal kepada adik mngsa dalam kemaIangan di KiIometer 4, Lebuh Raya EDL, Pandan, Johor Bahru, Johor.

“Mngsa yang difahamkan terba.bas dan tercmpak ke laluan bawah Iebuh Raya EDL, kira-kira pada keti.nggian 20 kakl dan mengaIami ced.era prah di bahagian kepaIa disahkan mninggaI dunia di tempat kjadian.

“Sementara itu, adiknya yang terjtuh di lokasi kejadian itu hanya mengalami kecede.raan rlngan di ja.ri sahaja,” katanya dalam ketika dihubungi hari ini.

Raub berkata, myat mngsa dibawa ke Hspital Sultanah Aminah (HSA) untuk dibe.dah si.asat manakala adiknya menerima rwatan peskit Iuar di hspital sama.

Ke.s disi asat di bawah Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam tkziah. Semoga adik dan keluarga tbah. Semoga abangnya ditempatkan dikalangan orang2 soleh. Al fatihah.

Video:

Ya Allah sdihnya tgk, adik tercari2 abg dia. Rupa2nya jtuh kt bwh, IuIuhnya hati adik. Bru kjp td naik motor sama2. semoga syurga tempat abgnya, Al Fatihah.

Sumber: K! ONLINE

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*