Wanita Mempunyai Kans3r Rahlm St4ge 1 Kongsi Amalkan Minum Jus Ini

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Wanita Mempunyai Kans3r Rahlm St4ge 1 Kongsi Amalkan Minum Jus Ini

Assalamualaikum buat rakan Facebook disini saya kongsikan sedikit cerita saya. Saya mengldap kans3r rahlm st4ge 1, saya bersyukur dan redha ketentuan Allah.

Perkongsian oleh Akma Akma,

Malam ini saya share resepi air untuk peny4kit kans3r;

  • Daun belalai gajah
  • lemon separuh
  • sebiji epal hijau
  • Dikisar dan minum 2 kali pagi dan malam.

Bagi mereka yang berumur 40 ke atas tengok hormon sendiri kelainan pada diri kita. 2 atau 3 bulan tak datang haid bukan nak monopouse. Kadang kadang bulan ni ok bulan depan tak ok haid kita ..lendir datang cair berbau.. perut kembung macam mengandung pastu ok..ujian pap smear posltif..ada yang tak kena pada diri kita pergi la berjumpa doktor pakar puan..

Berubat trandisional boleh tapi pasti pergi ke hospital juga..kans3r ni akan merebak walaupun ketumbhan mengecut disebabkan kuman kuman sel sel darah kita tidak dim4tikan dengan radiot3rapi..

Kans3r tidak boleh minum dan makan berasas soya ni lah kegemaran saya.. Jadi jaga permakanan kita.. Kans3r boleh merebak tanpa pengetahuan kita..yang penting kita kena kuat semangat redha yang Allah kirimkan pada kita kerana Allah sayang pada kita..

Perkongsian oleh Akma Akma

PERHATIAN: Pihak Admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber: Islamituindah

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*