Sudah 24 Tahun MninggaI Dunia, Kain K4pan Arwh Abang Masih Elok, Lngsung Tak Rput.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Sudah 24 Tahun MninggaI Dunia, Kain K4pan Arwh Abang Masih Elok, Lngsung Tak Rput.

Pemerg.ian orang tersayang sememangnya khabar d.uka buat seluruh ahli keluarga. Pastinya suasana piIu akan menyeIubungi lebih-lebih lagi sewaktu jnazah ingin dikebu.mikan.

Hal ini turut dirasai sendiri seorang pengguna TikTok dikenali sebagai Zuneeka Rashid apabila berkongsi m0men sewaktu pr0ses pengebu.mian bapanya yang mninggaI dunia pada pertengahan tahun lalu iaitu 1.7.2020.

GaIi semula pus.ara untuk kebu.mi arwh bapa.

Apa yang menjadi perhatian ramai adalah video perk0ngsiannya yang memaklumkan jnazah bapa telah dikebu.mikan satu Iiang dengan Allahyrham abangnya yang mninggaI dunia pada tahun 1996.

Namun, ketika digaIi, kejadian mengjutkan telah berlaku kerana kain ka.pan Allahyrham abangnya masih ut.uh dan langsung tldak r.eput.

Kain tersebut juga kelihatan elok dan tuIang-tuIang jnazah masih Iengkap dan tlada yang telah hiIang pun. Perkara berkenaan sememangnya satu keajai.ban kerana hanya lnsan terpiIih yang diberi kelstimewaan seperti itu.

Kebaikkan apa yang pernah dilakukan ketika hldup.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, ramai yang mninggaIkan k0men dengan mengucapkan Allahuakbar kerana ta.kjub dengan kebesaran Allah S.W.T.

Mereka juga turut mend0akan agar allahyrham abang serta bapa pengguna TikT0k itu terus dicucu.ri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Video:

Indahnya k.uasa Allah S.W.T.

Sumber: TikTok @kakzue_kaklat, omm

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*