[VlDEO] Hadiah Buat Arwh lsteri, Shuib Beri Sumbangan Siapkan Musolla Atas Nama Siti Sarah

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

[VlDEO] Hadiah Buat Arwh lsteri, Shuib Beri Sumbangan Siapkan Musolla Atas Nama Siti Sarah

Pemerg1an penyanyi terkenal, Allahyrham Siti Sarah Raissuddin pada Ogos tahun lalu sememangnya memberi kesan yang mendalam buat ahli keluarga serta para peminat.

Walau bagaimanapun, keluarga allahyrham dilihat sudah mulai bangkit dari ksedihan dan suaminya, Shuib Sepahtu turut semakin bersemangat untuk memulakan kehidupan baru bersama anak-anak.

Hadiah buat arwh Siti Sarah

Namun begitu, rasa cinta yang mendalam kepada isteri masih terus diingati kerana Shuib tetap memberikan ‘hadiah’ buat insan cukup istimewa dalam hidupnya apabila membantu memberikan sumbangan untuk menyiapkan musolla dan dewan serbaguna atas nama allahyrham isterinya.

Hal tersebut dik0ngsikan sendiri peIawak tersebut di Instagram dengan memuat naik video kehadirannya bersama ahli keluarga ketika majlis perasmian yang diadakan di sebuah rumah anak2 yatim.

Menurut Shuib, sebelum ini dia dan Siti Sarah pernah ke tempat tersebut dan arwh sememangnya mahu menyumbang supaya musolla serta dewan serbaguna tersebut siap dibina.

Dewan tersebut juga dimaklumkan bukan sahaja untuk kegunaan anak2 yatim disitu, tetapi orang kampung turut boleh menggunakannya.

Ada nama arwh diletakkan sebagai penghargaan

Tambah usahawan selebriti itu lagi, sebagai penghargaan, nama musolla dan dewan serbaguna itu telah diletakkan dengan nama arwh serta dua nama yang lain.

Jadi, Shuib mengatakan semua ini adalah ‘hadiah’ buat isteri tercinta yang telah pergi meninggaIkan mereka semua terlebih dahulu.

Dia juga sempat menitipkan rasa terima kasih kepada isterinya kerana telah mengajarnya untuk terus bersedekah. Semoga ganjaran dari sedekah ini menjadi pahala yang terus mengalir untuk arwh.

Hadiah buat arwh yang disayangi ramai

Susulan daripada itu, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men dengan menzahirkan rasa kagum dengan amalan sedekah yang dilazimi arwh sehingga memberi manfaat kepada orang ramai.

Mereka juga mendoakan kesejahteraan allahyarham di alam sana dan r0hnya ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.

Sumber: lnstagram shuibsepahtu, OMM

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*