[VlDEO] Runtun Hati Netizen, Anak BerIari Untuk Lihat Jnazah lbu Selepas Tiba Di Airport

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

[VlDEO] Runtun Hati Netizen, Anak BerIari Untuk Lihat Jnazah lbu Selepas Tiba Di Airport

Bagi mereka yang tinggal berjauhan dengan ibu bapa, setiap detik adalah berharga untuk melepaskan rindu buat kali terakhir sekiranya ditakdirkan orang tua pergi buat selama2nya.

Terbaru, satu video memaparkan seorang wanita berlari-lari ke arah jnazah ibunya Rohana Mohd Hatibe sebelum dikbumikan yang mninggal dunia dipercayai akibat ser4ngan jntung, awal pagi Jumaat.

Video tersebut dik0ngsi seorang pengguna laman Faceb0ok, Jasman Aman sehingga tular dengan menerima sebanyak 6,300 perkongsian dan hampir 1,000 komen netizen.

Rakaman berdurasi seminit 25 saat itu memperlihatkan wanita berkenaan tiba di tanah perkburan di Kampung Pasir Putih, Tawau sekali gus sempat menatap wajah jnazah ibunya sambil dilihat mnangis dalam keadaan menggigiI.

Difahamkan, wanita itu sudah merancang untuk pulang ke kampung halaman dari Kuala Lumpur tetapi sudah ditakdirkan arwh ibunya dijemput lIahi pada hari sama.

“Kakaknya ni memang sudah rancang balik kampung hari ni (Jumaat). Tapi hari yang sama juga ibunya pergi dulu,” tulis Jasman dalam video tersebut.

Rata-rata netizen turut sama sbak dan tersentuh hati apabila melihat detik meruntun jiwa itu yang disifatkan sangat sukar untuk diterima sekiranya mereka berada dalam situasi wanita berkenaan.

Malah, orang ramai juga mengambil kesempatan untuk mengucapkan tkziah dan berharap agar ahli keluarga Allahyrham tabah menerima pmergian insan tercinta.

VlDEO:

Sumber: Faceb0ok Jasman Aman & Ina Haslina Muhammad Yunus, OMM

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*