Anak Sulung Kini Yatim Piatu Apabila Ibunya Yang Sarat Mengandung Mavt Bersama Ayah Serta Adiknya Dalam N4has Jalan Raya

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Anak Sulung Kini Yatim Piatu Apabila Ibunya Yang Sarat Mengandung Mavt Bersama Ayah Serta Adiknya Dalam N4has Jalan Raya

Tiga sekeluarga mavt selepas kereta dinaiki bertembvng dengan sebuah kenderaan pacuan empat roda dalam kemaIangan di KM74, Jalan Ipoh-Gerik dekat Kampung Kuak, Sauk malam.

M4ngsa yang m@ut adalah pemandu kereta jenis Toyota Vios iaitu Abdul Hakim Hashim, 32, isterinya Nurul Huda Arifin, 31, dan anak mereka berusia dua tahun iaitu Adib Aidan.

Dua terselamat iaitu seorang lagi anak pasangan itu, Ammar Aiman, 4 tahun yang mengalami keced3raan ringan serta pemandu Toyota Hilux, lelaki berusia 33 tahun.

Memetik laporan Harian Metro, abang kepada Nurul Huda iaitu Mohd Helmi Arifin berkata Allahyarham adiknya hamil dengan kandungan mencecah usia lima bulan.

“Mahu atau tidak terp4ksa reda walaupun raIat. Perut (arw4h) pun dah nampak biarpun jantina kandungannya kami masih belum tahu,” katanya.

Beberapa posting di laman Facebook turut memberi ucapan takziah atas pemergian tiga sekeluarga itu selain mendoakan mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang beriman.

Terdahulu, keluarga itu sedang menuju ke arah Gerik dari Kuala Kangsar sebelum pemandu Toyota Hilux yang datang dari arah bertentangan dipercayai hiIang kawalan dan memasuki laluan mereka.

Ketua P0lis Daerah Kuala Kangsar ACP Razali Ibrahim berkata, pemandu Toyota Hilux dan kenderaan terbabit telah dit4han bagi si4s@tan lanjut dimana d4rah serta urin diambil untuk ujian toksikologi.

Sumber: bh,omm

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*