“Dik, yang tu kebun bukan kubvr” – Ramai puji adik ini tahu adab bila ziarah kubvr

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Dik, yang tu kebun bukan kubvr” – Ramai puji adik ini tahu adab bila ziarah kubvr

Setiap insan mempunyai keistimewaan dan bakat yang berlainan, begitu juga insan istimewa yang dikurniakan pelbagai keistimewaan yang lain dan cuma terpulang kepada kita untuk mencari keistimewaan insan yang istimewa ini.

Walaupun begitu kadang- kadang anak istimewa ini mempunyai sifat empati yang jauh lagi besar daripada insan yang normal. Disebabkan itulah anak istimewa ini selalu menjadi tumpuan ramai kerana keistimewaan mereka.

Begitu juga anak istimewa ini yang sama juga mempunyai hati yang baik apabila sebuah rakaman telah dimuatnaik di laman aplikasi Reels instagram dan memaparkan anak istimewa itu yang sedang berdoa di batas tanaman pokok.

Disangka kan kubvr rupanya itu adalah batas tanaman kebun mereka. Apabila ibunya menyedarinya, suasana menjadi lawak sehingga anak istimewa itu menjadi malu dan berlari pergi dari situ.

Apabila diterjah ke ruangan komen, ramai warga net yang tergelak dengan anak istimewa itu dan ramai yang memujinya kerana hormat apabila beradi di kubvr.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.instagram.com/gegar.my/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*