Hati tenteram lihat jen4zah Nurul Nazihah sempurna duduk di kerusi kereta. “jasad arwah tidak terkupas akibat 4pi yang memb4kar”

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Hati tenteram lihat jen4zah Nurul Nazihah sempurna duduk di kerusi kereta. “jasad arwah tidak terkupas akibat 4pi yang memb4kar”

KOTA TINGGI – “Hati saya tenteram bila dapat tahu jen4zah anak dalam keadaan sempurna, ” luah bapa Allahyarham Nurul Nazihah, 28 yang m4ut dalam kem4langan di Kilometer 45.7 Lebuh Raya Utara Selatan arah utara berhampiran Sedenak di sini malam tadi.

Kamalul Arifin Ahmad 66 berkata dia menerima maklumat tentang kem4langan itu kira-kira pukul 8 malam, namun pada awalnya tidak tahu anaknya terb4kar dalam kejadian itu.

“Saya ada tengok juga video viral berkenaan kem4langan itu. Sebelum tengok itu perasaan lu.luh tak dapat digambarkan bagaimana keadaan orang yang terb4kar dalam keb4karan.

“Namun kakak arwah yang berada di hospital memberitahu badan, jasad arwah tidak terkupas akibat 4pi yang memb4kar.

“M4yatnya sempurna duduk di kerusi kereta, itu maklumat diperolehi dari pihak p0lis. Mungkin itu semua kerana amalannya ketika hidup,” katanya kepada media ketika ditemui di Kampung Lukut, Kota Tinggi hari ini.

Sumber : Kosmo VIA HIMPUNAN NASIHAT USTAZ

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*