Tak Ada SecaIit Makeup Diwajah Lisa , Net1zen Kagum Dengan Penghijrahan Lisa Suruhani .”Tu PasaI Jangan Jugd3 AwaI”

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Tak Ada SecaIit Makeup Diwajah Lisa , Net1zen Kagum Dengan Penghijrahan Lisa Suruhani .”Tu PasaI Jangan Jugd3 AwaI”

Penghijrahan peIak0n jelita, Lisa Surihani sememangnya merupakan satu perkara yang menarik perhat1an dan membuka mata orang ramai bahawa sese0rang itu sememangnya boleh berub4h ke arah kebaikan sekel1p mata dengan izin Allah S.W.T.

Baru-baru ini, tul4r satu video di platform TikT0k memaparkan Lisa menghadiri satu majlis ilmu berpakaian serba hitam dan aur4t tertutup rapi hingga membuatkan ramai yang kagum apabila melihatnya.

Bukan saja hijrah dari segi pemakaiannya, malah perub4han pelak0n itu sangat ketara apabila dia tidak lagi memakai sec4lit make-up diwajah.

Perkara itu telah membuatkan ramai berasa ‘sejuk h4ti’ melihatnya dan berharap agar satu hari nanti, mereka juga berhijrah seperti Lisa.

Dalam pada itu, net1zen turut memuji cara dia berhijrah kerana dia mengambil langkah satu per satu untuk memy3mpurnakan penghijrahannya dan kekal istiqamah hingga ke hari ini.

Sekadar info, tahun ini merupakan tahun ketiga pelak0n Istanbul Aku Dat4ng itu berhijab sepenuhnya dan dapat dilihat sepanjang tiga tahun ini,

Lisa sememangnya berusaha untuk menutup aur4t dengan sempurna. Bahkan, dirinya juga sering terlihat hadir ke majlis-majIis ilmu.

Sumber: beautifulnara

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*