‘Tak Smpat Berjumpamu Syg..’Wanita Sarat Mngandung M4ut, Bay1 Dlm Kndungan Terselamat.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

‘Tak Smpat Berjumpamu Syg..’Wanita Sarat Mngandung M4ut, Bay1 Dlm Kndungan Terselamat.

SIK – Seorang wanita sarat mengandung m.aut selepas motosikal ditungganginya bergeseI dengan sebuah kereta di Kilometer 29 Jalan Jeniang Sik-Pedu di Kampung Charuk Padang di sini semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 4.30 petang itu, Nor Hidayah Abdullah, 27, dari Bandar Baru Beris Jaya di sini maut di lokasi kejadian akibat kecede.raan prah pada anggota badan.

Sementara adiknya yang membonceng motosikal itu mengalami kecede.raan. Bay1 dalam kandungan mngsa sempat diselamatkan di Hspital Daerah Sik.

Ketua PoIis Daerah Sik, Deputi Superintendan Abdull Razak Osman berkata, sias.atan mendapati motosikal ditunggangi Nor Hidayah bergerak dari arah sama dengan sebuah kereta jenis Perodua Axia dipandu lelaki berusia 61 tahun.

Katanya, kemaIangan dipercayai berlaku apabila penunggang motosikal mahu mengeIak seek0r uIar lalu masuk ke laluan kereta sebelum bergeseI dengan kereta tersebut dan terjatuh.

“Akibat kemaIangan itu, mngsa yang menunggu masa untuk meIahirkan bay1 mninggaI dunia di tempat kejadian akibat keced eraan prah termasuk di bahagian muka.

“Mngsa sempat dibawa ke HDS dengan ambuIans untuk mengeIuarkan bay1 dalam kandungan,” ujarnya.

Al fatihah

sumber: KOSMO! ONLINE/ dbongkar

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*