“Dia Sebenarnya..”- Didakwa Sedang S4kit, Rupanya Ini Yg Berlaku Dgn Anita Sarawak

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Dia Sebenarnya..”- Didakwa Sedang S4kit, Rupanya Ini Yg Berlaku Dgn Anita Sarawak

Pelakon legenda, Noorkumalasari menepis dakwaan segelintir pihak yang mengatakan kakaknya yang juga merupakan penyanyi terkenal, Anita Sarawak kini mengalami masalah kesihatan. Bandar Baru Bangi: Pelakon legenda, Noorkumalasari memaklumkan kakaknya, Anita Sarawak yang bermastautin di Las Vegas, Amerika Syarikat berada dalam keadaan baik.

Noorkumalasari, 66, ketika ditemui turut menafikan dakwaan mengatakan Anita kini mengalami masalah kesihatan.”Saya ada juga mendengar khabar angin begitu, tapi dia sebenarnya dalam keadaan baik dan tak sakit seperti didakwa,” katanya ketika ditemui di Forum Antara Cantik dan Bakat : Di Manakah Magis Pengukuh Kredibiliti? di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) di sini, hari ini.

Menurut Noorkumalasari, Anita yang kini bermastautin di Las Vegas, Amerika Syarikat dikhabarkan berada dalam keadaan baik.“Saya ada juga mendengar khabar angin begitu, tapi dia sebenarnya dalam keadaan baik dan tak sakit seperti didakwa,” katanya kepada MH

Pelakon yang terkenal menerusi filem, Adik Manja ini berkata sedemikian ketika ditemui di forum ‘Antara Cantik dan Bakat : Di Manakah Magis Pengukuh Kredibiliti?’ yang berlangsung di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) pada Isnin Noorkumalasari turut menambah, dia juga sudah lama tidak berhubung dengan Anita.

Menurutnya, Anita lebih banyak berhubung dengan kakak sulung mereka bagi memaklumkan keadaan terkininya.“Mungkin sebab dia tahu saya banyak berhubung dengan rakan-rakan media, jadi dia lebih selesa untuk berhubung dengan kakak sulung saya. Yang pasti, dia dalam keadaan baik bersama suami di Las Vegas,” katanya.

Noorkumalasari turut menambah, dia juga sudah lama tidak berhubung dengan Anita. Menurutnya, Anita lebih banyak berhubung dengan kakak sulung mereka bagi memaklumkan keadaan terkininya.

“Mungkin sebab dia tahu saya banyak berhubung dengan rakan-rakan media, jadi dia lebih selesa untuk berhubung dengan kakak sulung saya. Yang pasti, dia dalam keadaan baik bersama suami di Las Vegas,” katanya.

Terdahulu, khabar angin mendakwa Anita bukan saja sakit, malah sudah bercerai dengan suaminya, Mahathir Abdullah selain turut didakwa sudah meninggal dunia. Media sebelum ini melaporkan Anita sudah meninggalkan kerjaya nyanyian dan kini lebih banyak menghabiskan masa di rumah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*