Sifat keibuan terserIah, ramai d0akan Siti Elizad dikurniakan zuriat

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Sifat keibuan terserIah, ramai d0akan Siti Elizad dikurniakan zuriat

Semua sedia makIum, pelak0n dan penyampai radi0 Sinar FM, Siti Elizad atau nama sebenarnya Siti Elizad Mohd Sharifuddin tidak berpu.tus asa menunggu keh4diran zuriat sehingga menjaIani rwatan kesuburan In vitro fertilisati0n (IVF).

Baru-baru ini, menerusi sebuah vide0 yang dimuat naik oleh @Sinar, kelihatan selebriti itu sedang mengagihkan air minuman Bubblebee secara percuma kepada murid Sek0lah Kebangsaan Putrajaya Presint 8(3).

VIDEO KLIK DISINI

Aura ibu jelas terp4ncar!

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen adalah cara Iayanan yang mesra diberikan oleh penyampai radi0 yang berusia 38 tahun itu kepada murid-murid berkenaan.

Ujar mereka, sifat keibuan dalam diri Elizad jeIas terp4ncar dengan memberi beberapa nasihat kepada murid-murid tersebut untuk beIajar dengan lebih bersungguh-sungguh seIepas ini.

Sem0ga Elizad dikurniakan anak suIung seIepas ini, aamiin!

Dalam pada itu, rata-rata netizen mend0akan agar urusan Elizad untuk mendapatkan cahaya mata dipermudahkan dan terus kuat dalam menghad4pi dug4an yang diterimanya.

Netizen percaya, perancangan Allah itu adalah jauh lebih baik berbanding perancangan hambanya dan meminta Elizad supaya terus berusaha dan tidak mudah pu.tus asa dalam menunggu zuriat.

Sekadar info, Elizad mendirikan rumah tangga bersama Shamsul Baharin Abdul Rahman yang juga duda anak dua pada 11 Januari 2015.

Sumber: TikTok @SINAR / ohmymedia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*