“Ibu Senti4sa Bersyukvr & Terus Bersab4r,” Anak Svmbing Kini Sem4kin ‘Hands0me’

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Ibu Senti4sa Bersyukvr & Terus Bersab4r,” Anak Svmbing Kini Sem4kin ‘Hands0me’

Setiap zuriat yang lahir adalah satu anugerah yang tidak terhingga buat pasangan suami isteri. Mana tidaknya, kelahiran tersebut menjadi salah satu punca kebahagian dalam rumah tangga yang akan menambahkan lagi rasa sayang terhadap keluarga.

Walau bagaimanapun, ada juga pasangan yang diberikan keistimewaan apabila mendapat zuriat yang terlahir dalam keadaan fiz1kalnya agak berbeza dengan bayi yang lain.

Anak dilahirkan sumbing

Hal ini dikongsikan oleh seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai @azlindaziz87 apabila memuat naik perjalanan ‘rasa sabar’ yang perlu dilalui apabila terpaksa mendengar kata-kata kurang enak sesetengah masyar4kat selepas dia melahirkan anak yang sumbing.

Allahuakbar,sungguh indah pemberiannya,hadir kamu mengajar ibu erti sabar##donestep2##cleftlippalate##husm##fypシ

Wanita itu memuat naik gambar keadaan anaknya sebelum pembedahan dan selepas pembedahan menjahit belahan bibir supaya terlihat lebih normal.

Menerusi kapsyen yang diserta dengan video berkenaan, @azlindaaziz87 meluahkan rasa syukur diatas kurniaan yang sangat indah dan mengajarnya erti kesabaran yang cukup besar.

“Allahuakbar, sungguh indah pemberiannnya, hadir kamu mengjar ibu erti sabar,” tulisnya ringkas.

Terus kuat kak

Kini, anaknya yang dipanggil Adam sudah terlihat hands0me dan mendapat pujian ramai. Perkongsian yang ditonton lebih daripada 600 ribv view3rs di TikT0k itu tular dan rata-rata meninggalkan k0men posit1f setelah melihat posting yang dibuat @azlindaaziz87.

Semoga membesar jadi anak yang soleh

Semoga cepat sembuh dan kuat

Handsome dah Adam

Kongsi pengalaman diri

Hina4n jadi penguat semangat untuk berjaya

Ucap terima kasih kepada yang mendoakan

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*