Terkedu DiIamar Depan Isteri Sendiri, Izzue Geram Tind4kan Kurang S0pan Peminat

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Terkedu DiIamar Depan Isteri Sendiri, Izzue Geram Tind4kan Kurang S0pan Peminat

Tidak din4fikan, setiap pasangan yang sudah berkahwin pasti berkeinginan untuk memiIiki cahaya mata sendiri hasil rumah tangga yang dibina. Namun begitu, tidak semua bernasib baik dikurniakan rezeki anak pada awal temp0h perkahwinan malah ada yang terpksa menunggu bertahun-tahun lamanya sebelum mendapat berita gembira tersebut.

Isteri beIum bersedia nak ambil anak angkat

SamaIah juga dengan situasi yang dihad4pi oleh Izzue Islam dan pasangan apabila diuji masih tiada rezeki dikurniakan zuriat. Meskipun sebelum ini pernah terIintas untuk mengambil anak angkat, namun pelak0n lelaki berkenaan akui sedikit gusar untuk menjaga zuriat 0rang lain. Tambahan pula, isterinya dikatakan masih belum bersedia untuk ke arah itu.

Kalau you 0kay, I boleh jadi n0mbor 2…I pun b0leh bagi you zuriat

Pertengahan tahun ini, mereka pernah didatangi oleh se0rang peminat ketika menghadiri sebuah event. Difahamkan, individu tersebut tiba-tiba sahaja men4warkan diri untuk menjadi isteri ke-2 terhadap Awin sekali gus hadirkan zuriat buat akt0r berkenaan. Bukan setakat terkedu, Izzue Islam dan pasangannya maIah tertanya-tanya apakah m0tif sebenar wanita itu berbuat demikian.

VIDEO KLIK DISINI

Beruntung isteri dapat suami yang setia dan ikhlas macam Izzue

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen memuji serta kagum dengan kesetiaan Izzue terhadap isterinya. Dalam pada itu, masing-masing semp4t menitipkan d0a sem0ga pasangan berkenaan bakal dikurniakan zuriat kelak.

Kredit: Youtube TV3 Malaysia Offical & TikTok melodiberapi / kisahdunia

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*