“Sampai Terbel1ak Mata Dikerjakan, Nasib Baik Tak Kena Ngap…” – Gelagat Kucing Takut ‘Dinosaur’ Buat Ramai Terhibur

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Sampai Terbel1ak Mata Dikerjakan, Nasib Baik Tak Kena Ngap…” – Gelagat Kucing Takut ‘Dinosaur’ Buat Ramai Terhibur

Haiwan kesayangan seperti kucing ini sudah tentu menjadi pilihan ramai untuk dipelih4ra. Bukan sahaja sif4tnya yang cukup manja dan sukakan perhatian, malah haiwan ini juga dapat membuatkan pemiliknya rasa gembira dengan kehadiran mereka.

Tidak dinafikan, ramai yang suka memb3la kucing di rumah kerana kecomelan mereka ini. Namun ada kalanya, kucing sering melakukan perkara-perkara di luar jangkaan dan memen1ngkan kepala pemilik mereka sendiri.

Namun apa yang mencvri perhatian ialah kucing reaksi kucing tersebut yang seakan t4kut hingga terbeli4k mata, kerana didod0i bersama dengan satu p4tung din0saur.

Terbaru menerusi satu video tul4r di laman tik t0k aatqaarfa, tular satu video yang mem4parkan seek0r kucing yang didod0i oleh seseorang yang difahamkan merupakan pemiliknya.

Video :

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 2 juta tontonan, 240.1k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelag4t kucing tersebut.

Sumber: imuslimnetwork.com via https://beranibangkit.com/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*