Bila oyen dah k4ntoi buat salah, jadi patung pulak dia ingat orang tak tahu sape buat

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Bila oyen dah k4ntoi buat salah, jadi patung pulak dia ingat orang tak tahu sape buat

Kebanyakan kucing yang memiliki bulu berwarna oren ini sering kali dikaitkan dengan perangai nak4l. Kucing yang ramai memanggi nama Si Oyen memang terkenal dengan perangai nak4l dan panjang ak4l yang melakukan pelbagai perkara di luar pemikiran manusia.

Namun tidak dapat dinafikan bahawa kucing yang mempunyai gen berwarna oren ini memang menjadi kegemaran ramai penggemar kucing. Bulu dan warna yang menonj0lkan kecomelan itu membuatkan ramai penggemar meminati kucing jenis si oyen ini.

Terkini, satu rakaman video telah dimuatnaik di media sosial yang sedang memaparkan seekor kucing yang terduduk kaku sambil kena marah oleh tuannya kerana memecahkan sebuah pasu bunga. Dengan muka tak bersalah terus diam memb1su dekat pasu bunga yang dipecahkan itu.

Menurut tuannya itu, apabila dipecahkan pasu bunga itu, si oyen itu diam memb1su seribu bahasa seperti patung berada di situ. Bukan itu sahaja, mungkin si oyen itu ingat orang tidak tahu dia yang memecahkan pasu bunga itu. Lakonan semata-mata menjadi patung untuk meraih simpati tuannya. Comel betul gelagat si oyen dengan muka tak bersalah tu.

Bila diterjah ke ruangan komen pula, warganet masing-masing meninggalkan komen yang mesti sedang mengenang nasib dirinya selepas ini dan tidak kurang juga yang tergelak melihat gelagat si oyen yang memang terkenal dengan sifat nak4l tu.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.instagram.com/kongsi.viral/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*