Buas sungguh ko nie tompok. Perasan jadi ninja ni. Sekali ini yang terjadi. Mana bibik tak keriau.

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Buas sungguh ko nie tompok. Perasan jadi ninja ni. Sekali ini yang terjadi. Mana bibik tak keriau.

Malah haiwan ini juga memiliki keistimewaan tersendiri yang membuatkan ramai geram dan mudah jatuh cinta dengannya.

Kucing adalah salah satu haiwan yang sukar dijangka perbuatannya. Kadang kala ada sejenis kucing yang sememangnya las4k dan ada juga spesis manja. Begitulah spesis haiwan manja ini memang ada bermacam ragam yang kadang kala cukup memberikan hiburan kepada orang ramai.

Walau bagaimanapun baru-baru ini satu rakaman yang memaparkan seekor kucing bergayut di bumbung rumah telah mencuri perhatian ramai. Dalam video itu kelihatan haiwan ini sedang merangkak sambil bergayut di kayu bumbung rumah.

Rakaman haiwan ini membuat aktiviti lasak sebegini telah membuatkan ramai kagum menyaksikannya. Lain macam sungguh aktiviti yang dibuat haiwan tersebut!

Berikut adalah perkongsian rakaman kucing bergayut buat aksi las4k di depan sebuah kediaman yang telah dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun toing

VIDEO KLIK DISINI

Wow, bukan calang-calang haiwan ini! Perkongsian rakaman kucing bergayut buat aksi ini telah meraih lebih 100 ribu tontonan dan 11 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan rakaman ini.

Sumber:imuslimnetwork.com

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*