[VIDEO] “Alamak mer4juk pulak dia” – Gelagat kucing mer4juk bila diusik cuit hati ramai

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

[VIDEO] “Alamak mer4juk pulak dia” – Gelagat kucing mer4juk bila diusik cuit hati ramai

Gelagat seekor kucing bernama Yoyo yang tiba-tiba mer4juk bila ada yang cuba menggambil mainan teddy bearnya sangat mencuit hati.

Ternyata makhluk berbulu yang sangat comel ini bukan sahaja terkenal dengan sikapnya yang sangat manja, namun ia juga mempunyai perilaku seperti anak kecil yang suka mer4juk bila diusik.

Kalau tak percaya, sila lah perhatikan gelagat kucing-kucing di rumah anda . Bukan hanya Yoyo yang bersikap seperti itu.

Yang pasti ada sahaja kelakuan mereka yang membuatkan kita jatuh hati dan sangat menyayangi mereka. Ada yang mudah mer4juk, ada yang manja dengan pasangan anda, ada juga yang pandai mengambil hati dengan mengikut anda kemana sahaja di dalam rumah.

VIDEO KLIK DISINI

Ramai netizen yang geli hati melihat gelagat si Yoyo dan patung mainan tersebut. Pasti ia sangat sayangkan mainan tersebut. Lihatlah begitu mudah ia mer4juk bila mainannya di rampas. Sama seperti perangai kanak-kanak kecil yang bila mainannya diambil orang.

Sehingga ada netizen yang meninggalkan komen “dia lupa dia tu kucing agaknya”. Memang agaknya Si Yoyo berperangai seperti anak manusia kerana disayangi penjaganya sejak kecil.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.tiktok.com/@_mitsuha02_

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*