Ternampak Si Oyen Bersama Anaknya Di Garaj Rumah ,Lalu Wanita Ini Menyediakan Tempat Untuk Berteduh Oyen Dan Anaknya

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Ternampak Si Oyen Bersama Anaknya Di Garaj Rumah ,Lalu Wanita Ini Menyediakan Tempat Untuk Berteduh Oyen Dan Anaknya

Anda akan belajar daripada kisah ini bahawa kucing mempunyai cara untuk memenangi hati anda dan mengubahnya tanpa boleh ditarik balik.

Seekor kucing halia dan putih memasuki rumah seorang wanita melalui anjung, menjadikannya kediaman baharunya. Dia membawa seluruh keluarganya, walaupun, bukan hanya dirinya.

Pemilik rumah Rachel tidak berniat untuk memelihara kucing sehingga dia membuka pintu dan melihat kucing itu dengan perut penuh dengan anak kucing. Rachel memutuskan untuk mengasuh kucing itu dan memberinya nama baharu – Boots.

Selepas kenyang makan, Boots menyatakan rasa terima kasihnya dengan mendengkur dan berpelukan dengan manusia yang baru diangkatnya. Keesokan paginya, Rachel membawa kucing itu ke klinik doktor haiwan untuk pemeriksaan. Syukurlah, Boots adalah seorang mama muda yang sihat dan mempunyai empat hingga lima ekor anak kucing di dalam perutnya.

“Dia makan lebih banyak makanan daripada yang saya fikir mungkin – ia agak mengagumkan…. Dia kini mengendalikan rumah ini dan benar-benar mengatasi semua perasaan biasa saya.”

Pada hari itu, Rachel terjaga dan mendengar bunyi kecil mew anak kucing yang datang dari bilik Boots. “Kami membangunkan tujuh anak kacang dalam longgokan anak kucing yang comel! Saya terkejut,” kata Rachel. “Kami mendapat 6 tabbies oren yang kelihatan seperti mama dan satu putih pejal.”

Rachel memutuskan untuk menamakan anak kucing itu selepas tujuh orang kerdil – Doc (putih), Dopey, Sleepy, Bashful, Happy, Grumpy, dan Sneezy. Apabila mereka cukup umur, mereka akan diasuh di rumah yang penuh kasih sayang.

Walaupun ia mungkin agak menakutkan, membesarkan tujuh anak adalah pengalaman yang sangat unik. Apabila anak kucing ini bertambah manis dan gebu setiap hari, Rachel gembira.

“But mengasuh saya, dan saya hanya pergi dengan anak kucingnya,” katanya. Saya memuja setiap satu daripada mereka, “kata Rachel.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*