[VIDEO] Ditanya b4bi boleh disentuh atau tidak, jawapan kanak-kanak ini buat ramai terhibur

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

[VIDEO] Ditanya b4bi boleh disentuh atau tidak, jawapan kanak-kanak ini buat ramai terhibur

Seperti yang kita tahu, kanak-kanak sememangnya mempunyai perangai mereka yang tersendiri dan pastinya banyak tenaga perlu digunakan oleh ibu bapa yang mempunyai anak kecil di rumah untuk melayan karenah mereka yang pelbagai ragam.

Namun, telatah kanak-kanak ini tentunya sangat mencuit hati memandangkan mereka masih lagi n4if dan sangat jujur ketika berkata-kata. Ia tidak kurang juga dapat menghiburkan orang sekeliling yang melihat telatahnya itu.

Terbaru menerusi video tular di laman instagram yang dimuat naik oleh @era.je, memaparkan seorang kanak-kanak yang disoal oleh bapanya tentang haiwan manakah yang boleh disentuh atau tidak.

Namun apa yang mencvri perhatian ialah cara kanak-kanak tersebut yang menjawab soalan samada boleh atau tidak menyentuh b4bi.

Video:

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 24.8k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata terhibur dengan gelagat kanak-kanak tersebut.

Komen netizen:

Sumber: instagram era.je

Sumber : https://www.keramatviral.com/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*