“Anjing Pun Keliru, Betul Ke Ni Anjing” – Ramai Terkejut Rupanya Suara Lelaki Ini Sebijik Suara Seekor Anjing

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Anjing Pun Keliru, Betul Ke Ni Anjing” – Ramai Terkejut Rupanya Suara Lelaki Ini Sebijik Suara Seekor Anjing

Bukan semua orang mempunyai kelebihan tertentu yang membuatkan dirinya menjadi sedikit istimewa berbanding kita manusia biasa yang tidak mempunyai apa- apa keistimewaan.

Kadang kala insan yang mempunyai kelebihan ini tidak dapat dilihat dengan mata kasar tetapi sebenarnya dia ada kelebihan yang tertentu. Seperti seorang lelaki yang membuat bunyi seperti seekor anjing menyalak.

Sebuah rakaman video mengenai seorang lelaki yang membuat bunyi anjing menyalak telah dimuatnaik di aplikasi Instagram reels yang memaparkan seorang lelaki yang didatangi dua ekor anjing tetapi setelah anjing itu hendak berlalu pergi, dia telah membuat bunyi salakan kepada kedua anjing itu.

Bunyi salakan itu sangat sama seperti yang dilakukan oleh seekor anjing yang menyebabkan kedua anjing itu pun turut keliru samada lelaki itu manusia atau spesies seperti mereka juga. Kedua- dua anjing itu keliru dan melihat kepada lelaki itu yang tidak berhenti membuat bunyi menyalak itu.

Ketika diterjah ke ruangan komen, rata- rata warganet terkejut apabila bunyinya seakan serupa seperti seekor anjing dan ramai juga yang memikirkan apa yang difikirkan oleh anjing itu, adakah sama spesies seperti mereka.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.instagram.com/kini.viral.my/

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*