Siap selak tirai nak tengok kt dalam…. Sesat nak balik umah ke tu Awang?!

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

Siap selak tirai nak tengok kt dalam…. Sesat nak balik umah ke tu Awang?!

Melihatkan keletah kucing2 peliharaan banyak yang akan membuatkan kita terhibur dan mungkin akan terseyum serta ketawa. Telatah haiwan peliharaan dan kesayangan ramai seperti kucing kadang-kadang berupaya membuatkan hidup kita lebih terisi dan gembira.

Malah baru-baru ini satu video yang memaparkan gaya seekor kucing yang tengah mencari cari rumahnya sendiri mencuri perhatian ramai. Dalam rakaman tersebut kelihatan kucing ini sedang seakan mengetuk pintu rumah jiran untuk pulang kerumah dimana ia mungkin ingat yang itu adalah rumah tuannya.

Namun apa yang membuatkan ramai geram menyaksikannya adalah gelagat si tompok ini yang siap selak2 tirai lagi nak meninjau ke ruang dalam untuk memastikan samada adakah ini betul umah tuannya. Adoi, bijak pula si tompok ni yeeee!!!

Berikut adalah perkongsian rakaman gelagat haiwan comel yang sedang tercari2 rumahnya sendiri untuk pulang setelah puas bermain2 diluar. Si kucing akhirnya dibawa jiran balik ke rumah tuannya dengan selamat.

Dibawah adalah komen2 yang ditinggalkan oleh para netizen yang turut tercuit hati menonton video perkongsian ini.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*