“Hmm layan je lah dia ni. Nanti tak dapat wetfood” – Gelagat kucing terpaksa layan tuannya bercakap tarik perhatian ramai

Join Telegram Taman Ilmu Di Bawah

Telegram

“Hmm layan je lah dia ni. Nanti tak dapat wetfood” – Gelagat kucing terpaksa layan tuannya bercakap tarik perhatian ramai

Siapa yang tidak sukakan kucing, bukan tidak ada tapi tidak ramai yang tidak sukakan kucing, kalau ada pun mungkin disebabkan oleh alergik dengan bulu ataupun takut dengan kucing mungkin ada tr4uma tertentu.

Selain dari itu, ramai peminat kucing yang sukakan kucing bahkan sanggup berbelanja ribuan ringgit demi menjaga seekor kucing. Kucing yang disayangi ini selalunya akan berkomunikasi dengan penjaganya seperti bercakap walaupun kucing tidak menjawab tetapi mereka memahami percakapan kita.

Sama juga seperti situasi yang dikongsikan dalam sebuah rakaman video apabila video itu telah memaparkan seorang lelaki yang sedang bercakap dengan seekor kucing yang sedang berehat di dahan sebuah pokok. Reaksi kucing itu pula seperti memahami tentang perbualan mereka itu.

Melalui rakaman video itu, ianya memperlihatkan seorang lelaki yang sedang membuat sesi meluahkan perasaan kepada seekor kucing. Intipati kepada perbualan mereka itu adalah mengenai kerahsiaan yang diperolehi apabila meluahkan kepada seekor kucing. Kucing itu tidak mengkhianatinya apabila diberitahu rahsia sekalipun.

VIDEO KLIK DISINI

Apabila diterjah ke ruangan komen, rata-rata warganet menyutujui yang kucing menjaga rahsia kerana kucing tidak boleh bercakap melainkan menyebut “meow” sahaja jadi ramai yang suka meluahkan perasaaan mereka kepada seekor kucing.

Komen Netizen:

Sumber : https://www.tiktok.com/@nfi1407

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Ambil Tahu Dot Com

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik, tauladan dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*